F.v Stein Inge Jærnes fra Media 07 Sør, Lars Erik Torjussen fra Noroff Education AS, Anders Gaudestad fra LOS Energy, Lasse Øyslebø fra Media 07 Sør og representant fra Næringsforeningen, May Baagøe Broughton.

Vil lære ledere om digital transformasjon

06.02.2016 | Næringsforeningen i Kristiansansregionen
Digitalisering er et av fokusområdene i Næringsforeningen for 2016. Mandag ble første møte i det som skal bli den nye ressursgruppen for digitalisering holdt i Generalboligen.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Byråleder/ kommunikasjonsrådgiver Stein Inge Jærnes  og avdelingsleder/ digital forretningsutvikler Lasse Øyslebø fra 07 Media Sør, administrerende direktør Anders Gaudestad fra LOS energy og administrerende direktør Lars Erik Torjussen fra Noroff Education AS utgjør Næringsforeningens ressursgruppe innen digitalisering.

- Det vi primært ønsker å jobbe med i denne gruppen er hvordan vi kan bedre forståelsen av den digitale utviklingen hos ledere slik at de kan få konkurransefortrinn innenfor egen bransje, sier Stein Inge Jærnes, som er leder for ressursgruppen.

Næringsforeningen har, i samarbeid med sine medlemsbedrifter og samarbeidspartnere, kommet fram til at digitalisering er et av våre fokusområder for 2016.

Ifølge Lars Erik Torjussen har det vært en lang «kamp» rundt digitalisering, og til tross for at nye markeder har utviklet seg har ikke forståelsen for digitalisering modnet i samme tempo, mener han.

- Det er viktig å sette dette på agendaen. Innsikt og forståelse av hva digitalisering er driver endring, sier Torjussen.

Gruppen er fortsatt i støpeskjeen, men det er allerede bred enighet om at man skal skape en arena for forståelse og innsikt for den digitale transformasjonen som regionen står overfor, blant annet ved å fortelle  suksesshistorier fra bedrifter i regionen.

- Det arbeides for å få inn flere personer i gruppen og vi er på jakt etter kloke hoder, både yngre mennesker og gjerne kvinner, sier May Baagøe Broughton, representant for Næringsforeningen.
facebook

Relaterte saker