SPENN

VIKTIG FOR KRISTIANSAND

24.08.2015 | Arvid Grundekjøn, Ordfører i Kristiansand kommune og styreleder i Tall Ships Races Kristiansand
Arvid Grundekjøn er imponert over profesjonaliteten i gjennomføringen av tidenes største kulturarrangement i regionen.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Jeg er mektig imponert over den innsatsen som er lagt ned av både frivillige og profesjonelle under årets The Tall Ships Races (TSR). Etter mitt skjønn ble dette en suksess for byen vår. Tilbakemeldingene fra publikum peker alle i samme retning, at dette ble den folkefesten vi ønsket.

For meg personlig var det mange høydepunkter under arrangementet. Likevel vil jeg nok fremheve opplevelsen av å få se utover folkehavet ved prisutdelingen i etterkant av Crew Parade. Da formelig kokte det i havna. Det var også veldig hyggelig å ønske god seilas til fysisk og psykisk utviklingshemmede og unge med andre utfordringer.

Da kunne man se at The Tall Ships Races virkelig var for alle, sier ordfører Arvid Grundekjøn.

De fleste vil nok være enige i at det er nyttig og hyggelig å møtes til fest. TSR gir en perfekt ramme for å ferie og glede seg over felleskap og mangfold. Kristiansand har en rik arv innen internasjonal handel som fortsatt er viktig for byen. Sett fra et næringslivsperspektiv tror jeg vi har hatt nytte av arrangementet på flere vis. Generelt sett er slike arrangement bra for profilering av vår fantastiske by.

Etter Tall Ships Races og etter valget, hva tenker du å gjøre da?

Jeg har mitt eget lille investeringsselskap og blant annet tillitsverv i shipping og finans. Jeg har også fått flere hyggelig henvendelser som jeg vurderer. Litt nedtrapping blir det nok. Jeg håper å få mer tid til venner og familie. Ellers holder jeg jegerprøven vedlike hvert år og er glad for å kunne få litt mer tid til turer i skog og mark. Kanskje jeg til og med får anledning til å ta opp igjen laksefisket?
facebook