Vi ønsker å være en døråpner til arbeidslivet

18.08.2015 | May B. Broughton
Telenor Open Mind Kristiansand er et arbeid med bistandstiltak, som i samarbeid med NAV tar inn deltakere fra hele Vest-Agder. Deltakeren får arbeidspraksis i Telenor Kundeservice på Kjøita, og dette er et 1-årig program hvor målet er fast jobb. Telenor Open Mind ble offisielt åpnet 9.mars.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER

På bildet: Telenor Open Mind ble offisielt åpnet av varaordfører Jørgen Kristiansen, 9.mars.

- Det finnes utrolig mange flinke folk som ikke får mulighet på arbeidsmarkedet fordi de har hull i CV eller dropper ut av skolen. Vi ønsker her å være en døråpner for dem til arbeidslivet, og gi de en sjanse på lik linje som alle andre jobbsøkere, forteller leder for Telenor Open Mind, Anja Dovland.

1.januar 2015 startet Telenor Open Mind et samarbeid med NAV for å få mennesker tilbake til arbeidslivet. Samarbeidet er godt etablert, og leder for Telenor Open Mind, Anja Dovland, jobber tett sammen med saksbehandlerne i rekrutteringssprosessen slik at deltakeren blir ivaretatt på best mulig måte. 

 - Vi er hele tiden på jakt etter de beste medarbeideren. Vi i Telenor Kundeservice Kristiansand rekrutterer både fra NAV og bemanningsbyrå, sier Dovland.

Telenor Open Mind starter opp med et nytt kull med 6 kandidater 24 august. De er veldig spente på om de finner noen nye dyktige kollegaer i denne runden.

Du kan lese mer om Telenor Open Mind her

 

facebook