Medlemsnytt
Ass. Banksjef i Sparebank 1 SR-Bank Thorbjørn Thorkildsen (t.v) overleverer sjekken til daglig leder hos Blåkors Kristiansand Arvid Solheim.

Vant 10.000 på hagefesten

26.08.2016 | Ingrid Michalsen
Pengene skal gå til oppstart av en samtalegruppe for mennesker med alkoholproblemer.
artikkelen fortsetter under annonsen
Aksell
- Det er utrolig hyggelig å bli tildelt disse pengene, vi setter stor pris på alle som har stemt på oss. Og vi vet veldig godt hva vi skal bruke dem til. Vi skal til å opprette et samtalegruppe-tilbud for mennesker som erkjenner at de har et alkoholproblem, og som virkelig er motivert for å gjøre noe med det. Tanken er at de gjennom undervisning og terapi skal kunne klare å få kontroll over alkoholismen og forbli edru, sier Arvid Solheim, daglig leder for Blå Kors Kristiansand.

Blå kors ble stemt frem som vinner i Sparebank 1 SR-banks konkurranse under årets hagefest.

– SR-Stiftelsen deler ut gaver til frivillige organisasjoner to ganger i året. Søknadsperioden for høsten er nå startet og vi ønsket å markere dette ved å gi 10.000 kroner til en av de flotte organisasjonene som er medlem i næringsforeningen, uttalte Asgeir Hartveit, banksjef i Sparebank 1 SR-Bank, da konkurransen ble lansert.

Ifølge Solheim i Blå Kors har de med seg flere aktører som støtter opprettelsen av et nytt tilbud for mennesker med alkoholproblemer.

- Vi har fått med oss ARA ( A-klinikken for rus) i Kristiansand, samt Borgestadklinikken avdeling Loland, for å ha en så god faglig forankring som mulig. Kurset vil bestå av 10 kvelder, a 3 timer, og vi ønsker å opprette en gruppe for menn og en for kvinner. Vi i Blå Kors Kristiansand er overbevist om at dette er en kjempebra investering, avrunder Solheim.
facebook

Relaterte saker