Full aktivitet under fjorårets speed-dating.

Utvider årets speed-dating for næringslivet

10.06.2016 | May Baagøe Broughton
På grunn av veldig stor interesse for fjorårets speed-dating vil arrangementet i år være over to dager.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
I 2015 introduserte Dyreparken og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen «Speed-dating i Afrika», og pilotprosjektet ble en braksuksess! Fasiten etter en evaluering sa at hele 98 prosent av deltakerne vil delta på et tilsvarende arrangement igjen.

Dermed er planleggingen i full gang for årets speed-dating.

En av initiativtakerne til speed-datingen, Anne May Hundeide i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, forteller at fjorårets arrangement ble en innertier med 55 bedrifter på deltagerlisten. Hun forteller videre at det var mange som stod på venteliste, og som dessverre ikke fikk muligheten til å delta. Det ønsker de å gjøre noe med i år.

- Vi ønsker at enda flere skal få sjansen til å treffe andre bedrifter, og av den grunn har vi lagt arrangementet over to dager. Men bedriftene kan kun delta på en av dagene og det er maksimum to personer fra hver bedrift, understreker Hundeide.

- Målet med «Speed-dating for næringslivet» er at deltakere kan skape nye relasjoner og gjøre business med hverandre. Dette er en spennende og annerledes arena for næringsdrivende hvor man raskt og effektivt kan presentere seg for hverandre i en såkalt «speed-date», forteller initiativtakeren fra Dyreparken, Christine Berhus.

Her er tilbakemeldingen fra er én av fjorårets fornøyde deltagere:

«Jeg koste meg stort og vi er heldige som ikke bare fikk nye kunder, men den ene kan bli vår største enkeltkunde noensinne! Og det etter 10 år i bransjen!»

Påmelding til årets speed-dating.
facebook