Medlemsnytt
Andreas Eriksen fra DNB Bank introduserer en av foredragsholderne Anette Skeie.

Trekker folk på innovasjonscafé

11.03.2016 | May Baagøe Broughton
Det var god stemning i CoWorx sine lokaler i Markens gate 8 torsdag kveld, da rundt 50 personer var samlet for å høre om hva fremtiden bringer av betalingsløsninger.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Innovasjonscafé er stedet for faglig påfyll, inspirasjon og nettverk og temaet for denne kvelden var e-commerce og fremtidens betalingsløsninger, forteller Andreas Eriksen fra DNB Bank.

Innvoasjonscaféen som er den tredje i rekken, er et samarbeid mellom Digin, DNB Bank, Start UiA og Innoventus Sør. Ifølge Eriksen er målet med caféen  å samle gründere, utviklere, innovatører og finansfolk for å høre korte engasjerende foredrag og møte likesinnede i en uformell setting.

[caption id="attachment_5460" align="alignleft" width="236"]Runar Gundersen fra DNB Bank. Runar Gundersen fra DNB Bank.[/caption]

[caption id="attachment_5459" align="alignright" width="186"]Baardpersson Baard PerssonVaage fra X OFFICE Business Solution.[/caption]

De fremmøtte fikk høre siste nytt om betalingsløsninger fra Baard Persson Vaage fra X OFFICE Business Solution. Runar Gundersen fra DNB Bank snakket om fremtiden for Vipps, kommende løsninger og trender innenfor Financial Technology (fintech). På slutten av kvelden ble det delt inn i grupper og Annette Skeie Jacobsen fra SmartCare AS presenterte selskapet og en case som gruppene skulle løse.

- Det skjer veldig mye innenfor betalingsløsninger og utviklingen går hurtig. Dette gjelder spesielt innenfor mobile løsninger. Det digitale skifte er på fremmarsj og det er duket for hard konkurranse om betalingstransaksjoner i fremtiden, både fra bankenes egne løsninger og tredjepartsløsninger, avslutter Eriksen.
facebook

Relaterte saker