Medlemsnytt

TheMoen til Rotterdam Cotemporary Artfair

26.01.2015 | May B. Lindseth
Galleriet arteriet på Lumber i Kristiansand tar med seg den lokale kunstneren til kunstmesse i Rotterdam.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER

Fjorårets kunstmesse i Rotterdam hadde over 16000 besøkende i løpet av de fem dagene messen varte Det lover godt for årets messe som går av stabelen 4.-8.februar. Det er første gang TheMoen deltar på denne messen. 

- TheMoen og arteriet får en ypperlig mulighet til å presentere oss selv på en høvelig måte. Kunstmessa i Rotterdam har blitt stedet for å se og bli sett av en stadig mer internasjonalisert kunstverden, sier Marianne Laukvik, daglig leder arteriet Galleri på Lumber i Kristiansand. 

TheMoen har markert seg det siste tiåret gjennom flere utstillinger her på Sørlandet. I 2011 stilte han ut både på Kirkefestspillene, i Kunsthallen i Oslo og i kunstforeningen her i Kristiansand. TheMoen er autodidakt tegner. Sitt oevre er et uttrykk for en 'Lowbrow'-genre, pop-surrealisme, urban art eller Character Design. Motivene til TheMoen beveger seg ifra utsnitter fra en Sørlandsidyll til både fantasy og virkelige samt uvirkelige pop-scener. Ofte med et visst psykedelisk eller humoristisk tilsnitt.

- Vi er stolte over å kunne vise det Kristiansand har å tilby til den "passelig store" havnebyen Rotterdam er, avslutter Laukvik. 

arteriet er et lokalt galleri som retter seg mot kunstinteresserte i Kristiansand og Agderfylkene. Hovedfokus er på kunstnere i og fra regionen. 

Les mer om Rotterdam Contemporary Artfair her

 

 

facebook