«The Bølgen og Moi hotel» åpnet i Kvinesdal
Hotellet har hatt en ansiktsløftning og det er formet ut fra Bølgen og Moi sine kjerneverdier Lek, Overraskelse, og Engasjement. Ledelsen ønsker å skape et hotell hvor kunden blir deres personlige gjest og hvor de vil lage kortreist mat hvor maten er laget 100% fra grunnen av, uten tilsetninger.
Næringssjef i Kvinesdal, Liv Øyulvstad er veldig glad for at nettopp Trond Moi i Bølgen og Moi har tatt over hotellet.
- Bølgen og Moi har klart å bygge opp en merkevare. Det å få en merkevare til å etablere seg i Kvinesdal, det løfter Kvinesdal opp i nasjonal sammenheng, og det løfter helt klart Kvinesdal som reisemål, sier Øyulvstad i en kommentar.
Hun anbefaler bedrifter i Kristiansandsregionen til å legge sitt neste kurs eller julebordet sitt til the Bølgen og Moi hotel!