Medlemsnytt
Foto: Børre Eskedahl

Spyler 400.000 meter rør i året

24.02.2016 | May Baagøe Broughton
De kaller seg problemløsere for rør, tank og grunn. Gjennom et helt år er det overraskende store mengder væske i ulike former som blir tømt av Sørmiljø.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Gjennom et år er de ute på veldig mange oppdrag og for å sette det litt i perspektiv har vi fått følgende tall oversendt:

  • Spylt 400 000 m rør: Tilsvarer veistrekningen fra Kvinesdal til Oslo

  • Tømt 1 000 m3 fett: Hvis vi hadde fylt det på en million melkekartonger kunne vi bygd en mur av fett rundt hele Kvadraturen i Kristiansand; den muren hadde blitt 4 kilometer lang og tre meter høy.

  • Tømt 2 000 m3 olje: Hvis vi hadde fylt all olja på oljefat, kunne vi bygd et tårn som var høyere enn Mount Everest.

  • Tømt 40 000 m3 septik: Fem ganger så mye som volumet av verdens totale gullbeholdning.


- Vi har en arbeidsglede og kompetanse her i firmaet som er fantastisk, sier daglig leder i Sørmiljø, Kristoffer Haugenes.

- Vi har 400 års erfaring, 700 kurs og utdanninger og 22 forskjellige tjenesteområder med hver sine spesialiseringer, så vi er godt skodd, fortsetter Haugenes.

[caption id="attachment_5304" align="aligncenter" width="535"]Sørmiljø har et stort utvalg av spesialbiler. Foto: Børre Eskedahl Sørmiljø har et stort utvalg av spesialbiler. Foto: Børre Eskedahl[/caption]

Sørmiljø har 70 ansatte og 30 spesialbiler. De har en kjernevirksomhet på Sørlandet, men leverer over hele Norge. I 2015 hadde de en omsetning på 95 millioner kroner.
facebook

Relaterte saker