Fra venstre Helge Gumpen, i midten Per Helge Gumpen og så til høyre Nina Gumpen Hansen.

Sparebanken Sør Næringspris 2015 til Gumpen Gruppen

14.08.2015 | May Baagøe Broughton/Foto: Rolf Søraker
Næringsminister Monica Mæland overrakte fredag 14. august Sparebanken Sør Næringspris for 2015 til Gumpen Gruppen v/ Per Helge Gumpen, Nina Gumpen Hansen og Helge Gumpen.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Overrekkelsen fant sted under Arendalsuka i forbindelse med debatten «Er staten en dårlig eier?».

Sparebanken Sør Næringspris er etablert for å stimulere til næringsutvikling og samfunnsengasjement i tråd med bankens visjon om å skape vekst og utvikling for landsdelen.

Juryen trakk frem flere argumenter for at Gumpen Gruppen fikk prisen vel fortjent og årets prisvinner oppfyller alle kriterier satt av juryen.

Gumpen Gruppen har blant annet høy fokus på lærlinger i bedriften. Blant sine 390 ansatte er det en stor andel lærlinger. Videre sier juryen i sin begrunnelse at bedriften er langt fremme teknologisk og legger stor vekt på kvalitet i alle ledd.

Årets prisvinner er veldig viktig for lokale foreninger og lag. Den har i mange år bidratt med støtte og sponsorvirksomhet til hele 30 ulike aktiviteter og virksomheter.

Les fullstendig pressemelding her.

- Kombinasjonen med godt lederskap, samfunnsegasjement og gode økonomiske resultater  over lang tid, gjør Gumpen Gruppen til en verdig vinner. Det gleder oss også at bedriften utmerker seg ved å bidra med god støtte til lokalmiljøet.

Sist men ikke minst er Gumpen Gruppen et viktig medlemsnytt,aktuelt her i Næringsforeningen og vi er glade for at de får oppmerksomhet de fortjener, sier administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Anita S Dietrichson.
facebook