Terje Normann Johanssen gir seg etter 20 år i konsernsjefstolen i Scan Trade.
Foto: Nordic Arena Sør

Slutter som konsernsjef i Scan Trade

07.04.2016 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Samtidig er det klart at Tore Gustav Drivenes kjøper aksjene som Terje Normann Johanssen har hatt i konsernet.
Tore Gustav Drivenes blir dermed hovedeier i Scan Trade, og vil i en periode selv ta over som ansvarlig leder av selskapsgruppen. Normann Johanssen blir med videre som konsulent, det skriver Scan Trade i en pressemelding.

Det er en tid for alt, og etter 20 år i sjefsstolen kan det være riktig å slippe nye krefter og tanker til. Fra en omsetning på cirka 50 millioner kroner til dagens nesten 500 millioner, har det vært en spennende reise sammen med styrene, flotte ledere og kolleger. Vi har vært gjennom noen meget gode år, og noen utfordrende år, men resultatet for fjoråret ser ut til å bli meget bra, sier Johanssen i pressemeldingen.

Prosessen rundt dette skiftet har pågått over noe tid, står det videre i pressemeldingen. Tore Gustav Drivenes gleder seg til å overta.

[caption id="attachment_5653" align="alignright" width="199"]Tore Gustav Drivenes. Tore Gustav Drivenes.[/caption]

- For meg personlig blir det spennende å tre aktivt inn i sportsbransjen igjen. Det har skjedd store endringer i bransjen de siste årene, og det finnes alltid utviklingsmuligheter. Å drive med salg og varehandel er krevende, men også noe av det artigste som fins, sier Drivenes.

Samtidig gir han honnør til Normann Johanssen for arbeidet han har lagt ned i selskapet.

- Terje har bidratt med mye til Scan Trade-gruppen over mange år. Han har sammen med mange dedikerte medarbeidere vært med å bygge Scan Trade-gruppen til en stor aktør i det nordiske sportsmarkedet, sier Drivenes i pressemeldingen.

Norman Johanssen sier det blir både rart og vemodig å forlate bedriften han har ledet i 20 år.

- Følelsesmessig er det alltid vemodig å skulle forlate en meget hyggelig og utfordrende arbeidsplass. Men når muligheten til at vi to, som har hatt hovedeierskapet, kunne komme frem til en løsning som gjør at felles mål, egne ønsker og sikring av bedriftens beste, kunne forenes i en avtale, så ser jeg positivt på dette. Både for egen del og for selskapsgruppen, avslutter Normann Johanssen.
facebook

Relaterte saker