Medlemsnytt
Bildetekst: Neste gang du ser en av våre biler på veien, oppdager du at det står Sørmiljø på den, men også avdelingsnavnet.

Septikservice blir Sørmiljø

06.05.2015 | Sørmiljø
Vi er den samme dyktige bedriften med over 50 dyktige medarbeidere, men vi har valgt å bytte navn til Sørmiljø av flere grunner.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
I 45 år har Septikservice AS, Tankrenovasjon AS og Søgne rørservice AS levert tjenester knyttet til renovasjon av rørinfrastruktur. I disse årene har tjenestespekteret stadig blitt utvidet, og vi har nå over femti dyktige medarbeidere innen olje, industrikjemikalier, avløp, overvann, drikkevann og løse masser.

En av årsakene til at Septikservice har endret navn til Sørmiljø er for å understreke at vi tilbyr mange flere tjenester enn innenfor septik. Vi blir stadig større på oljerenovasjon og rørfornying, og det er viktig å kommunisere dette bedre gjennom navnet.

Septikservice, Tankrenovasjon og Søgne rørservice er alle egne avdelinger med egne merkenavn, men det er viktig for oss å fremstå som ett samlet konsern, da som Sørmiljø.
Slik får du tak i oss:


  • Døgnbemannet sentralbord 38 00 38 00

  • www.sormiljo.no (midlertidig nettside, den fullstendige versjonen kommer til høsten).Fra vårt nye telefonnummer og fra vår felles nettside, kan du enkelt taste deg videre til rett avdeling. De gamle telefonnumrene og gamle epostadressene virker fortsatt.

Våre drøyt 50 medarbeidere i Sørmiljø er glade for å fremstå enda mer samlet, og vi er fremdeles opptatt av hurtig respons, godt arbeid og høy service.

Navneendringen er foreløpig en endring av merkevaren og visuell profil, og trer i kraft 4. mai 2015. Det neste halvåret vil vi jobbe med juridisk struktur, men inntil videre vil det ikke være endring i organisasjonsnummer og juridiske navn. Det er ingen endring av eiere.

 

 
facebook