Runar Brøvig er ny medarbeider i Næringsforeningen

24.04.2015 | May B. Lindseth
Runar Brøvig (35), opprinnelig fra Kristiansand, nå bosatt i Oslo, begynner som seniorrådgiver i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen 15. august 2015.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Runar har jobbet med salg til helsesektoren i sju år, sist som leder for Siemens Ultralyd. I dag jobber han for Innovasjon Norge med rådgivning til gründere og selskaper som driver med innovative utviklingsprosjekter.

Runar har utdannelse som Sivilingeniør fra NTNU, og har i tillegg en Master of Management fra BI.

-I Næringsforeningen vil han få en nøkkelstilling, og arbeide med blant annet næringspolitikk og prosjekter knyttet til utvikling av regionen som attraktiv bo- og arbeidsregion. Han skal også bidra til etablering av nye ressursgrupper, sier Anita S. Dietrichson, adm. dir. i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

- Næringsforeningens arbeid vil bli enda viktigere i tiden fremover. Norge, og Sørlandet, står foran en tid med omstilling, da oljerelatert industri nedbemanner. Gjennom innovasjon og utvikling skal vi bidra til å utvikle oss som en attraktiv bo- og arbeidsregion, sier Runar Brøvig.

- Vi ser fram til å få inn en komplementærkompetanse i Næringsforeningen, og vi er glade for å få Runar på laget. Han har vist en god holdning til tilnærming av utfordringer, og han er systematisk, analytisk og resultatorientert. Og så tror jeg han vil passe veldig godt inn i miljøet vårt, sier Dietrichson.

- Jeg ser mest frem til å møte våre medlemsnytt,aktueltmer og bli kjent med næringslivet i regionen. Jeg vil lytte til næringslivet og tale deres sak i møte med det offentlige og andre parter, avslutter Brøvig.
facebook