Nytt om navn

Per-Egill Frostmann til Sørlandet

01.06.2016 | May Baagøe Broughton
Etter å ha jobbet en årrekke med flere av verdens ledende selskap blir ledercoachen og bedriftsrådgiveren, Per-Egill Frostmann, nå konsulent hos Storform AS.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
-Vi er veldig fornøyde med å få en så sterk profil som Per-Egill på laget. Han har mye verdifull erfaring og kompetanse, og vil være en styrke for kundene våre, sier daglig leder i Storform, Hanne Holvik.

Holvik forteller at Per- Egill Frostmann har over 30 års erfaring med lederutvikling, organisasjonsutvikling og coaching.

- Han har arbeidet for en rekke store nasjonale og internasjonale selskap og tatt oppdrag over hele Europa, i Russland, Dubai og Mexico. På referanselisten finner vi selskap som Canon, Dell, VWR International, Technip, Tetra Pak og GE Oil  & Gas og GE Healthcare, sier hun.

De siste 10 årene har Frostmann vært tilknyttet den globale organisasjonen "The Oxford Group", der , i følge Storform, kun et fåtall av de dyktigste rådgivere verden over får innpass. "The Oxford Group" leverer konsulenttjenester til ledende bedrifter og organisasjoner over hele verden.

Nå er det organisasjonene på Sørlandet som får nyte godt av Frostmanns erfaring. Fra mai starter han som konsulent hos Storform.

- Da jeg flyttet til Lillesand i oktober 2015 forhørte jeg meg med noen av de akademiske miljøene i regionen. Jeg ville vite hvilket miljø som var det foretrukne innenfor organisasjonspsykologi og ledelse. Anbefalingen var klar, og etter en periode som assosiert konsulent hos Storform ser jeg at dette er et miljø jeg ønsker å knytte meg tettere til, sier Frostmann.

- I Storform skal jeg jobbe med lederutvikling og organisasjonsutvikling, hovedsakelig for kunder her på Sørlandet. I tillegg blir jeg prosjektleder for Storforms egne måleverktøy e-Radar som vi har store ambisjoner om å videreutvikle i tiden som kommer, sier Frostmann.

Frostmann er også foreleser på Handelshøyskolen BI i både organisasjonspsykologi, endringsledelse og HRM (human resource management). Han har skrevet en rekke fagartikler, og er medforfatter av  flere bøker.
facebook