Medlemsnytt
Administrerende direktør i IK Start. Foto: IK Start

Oppfordrer til sporty dugnad for kreftsaken

09.03.2016 | May Baagøe Broughton
Torsdag 17. mars er det klart for Løp for livet i Kristiansand, til inntekt for kreftsaken. Enten du vil løpe eller gå, dette passer for alle!
Oppfordring til Næringslivet
Administrerende direktør i Start og styreleder i Start Life Support Even Øgrey Brandsdal oppfordrer alle ansatte, frivillige og spillere i Start til å delta i «Løp for livet» torsdag 17. mars.

- Start har deltatt flere år på rad. Alle bedriftsledere i Kristiansandsregionen utfordres til å gi den samme oppfordring i sine bedrifter. Alle har godt av å være fysisk aktiv og komme ut i frisk luft. Pengene som samles inn går til et viktig formål, kreftforskning. Det er en viktig sak som alle bør støtte, er Brandsdals oppfordring.

[caption id="attachment_5428" align="alignright" width="150"]Distriktsjef i Kreftforeningen, Geir Wehus Distriktsjef i Kreftforeningen, Geir Wehus[/caption]

 For femte gang
Det er femte året på rad at Vest-Agder Bedriftsidrett og Terrengkarusellen samarbeider med Kreftforeningen om «Løp for livet».  Løpet markerer starten på årets «Terrengkarusellen».

- Man trenger ikke være medlem av Terrengkarusellen for å delta. Man trenger heller ikke være sprek og det er fullt mulig å gå i eget tempo, sier distriktssjef i Kreftforeningen Geir Wehus.

- Kroppen er skapt for bevegelse, fysisk aktivitet gir trivsel, glede og mulighet for sosialkontakt. Det er aldri for sent å begynne, og litt mosjon er mye bedre enn ingenting, erklærer Wehus.

 Wehus forteller at pengene går uavkortet til Krafttak mot kreft, og skal brukes til forskning på behandling og tilbud til alle som har en kreftsykdom de i dag ikke kan bli friske av.

Viktig å støtte en god sak
Marianne Ulsaker gjennomførte  Løp for livet for to år siden. Etter at hun fikk brystkreft i november 2015, stiller hun nå både som utøver og som frivillig, og motivasjonen er klar:

[caption id="attachment_5429" align="alignleft" width="150"]Marianne Ulsaker Marianne Ulsaker[/caption]

- Dette gjør jeg først og fremst for å støtte en god sak. Det var viktig for meg før, men er ikke mindre viktig etter at jeg fikk kreft selv.  Jeg oppfordrer alle, ung som gammel, til å støtte opp om Løp for livet, sier tobarnsmoren.

Fakta om Løp for livet:
Torsdag 17.mars i Tresse
Åpner kl 13 med tre kilometers løye uten tidtaking
Barneløp kl 17.00
Gjennomføring av Terrengkarusellen kl 18.00 med tidtaking
Ingen påmeldingsavgift for barn
Gratis billett i Aquarama for alle barn som deltar


 

 
facebook

Relaterte saker