Medlemsnytt
Til venstre Javier Zahn daglig leder og Carl Eric Vethal Recruitment Manager i OffshoreCrew AS.

OffshoreCrew inngår avtale med Sørlandets maritime kurssenter

01.11.2016 | May Baagøe Broughton
OffshoreCrew AS har inngått avtale om samarbeid med Sørlandets Maritime Kurssenter (SMKS).
artikkelen fortsetter under annonsen
Aksell
Målet er å tilby videreutvikling for de som jobber med, eller har jobbet med, vedlikehold av mekanisk og hydraulisk utstyr.

Ifølge daglig leder i OffshoreCrew AS, Javier Zahn, ønsker selskapet å ha flere bein å stå på. Samtidig ser de at behovet for denne typen kurs er økende på grunn av de mange oppsigelsene i oljeservicebransjen på Sørlandet.

- Etter gjennomført kurs kan man ta alle type jobber som har å gjøre med vedlikehold av mekanisk og hydraulisk utstyr. For noen kan dette også være inngangsbilletten for å jobbe med hydraulikk, sier Zahn.

- Mange stillinger der det kreves utdannelse eller bakgrunn fra hydraulikk, er lettere tilgjengelig for personer som nylig har tatt kurset. Når det nå er mange som kjemper om få jobber, kan dette gi et fortrinn, mener Zahn.

OffshoreCrew AS driver også en kursportal hvor de kobler kandidatene i databasen med kompetanse.

- Det gjør vi via samarbeidsavtaler med forskjellige kursleverandører over hele Skandinavia som SMKS. Målet med dette er å lage et «økosystem» rundt sjøfolk og offshorearbeidere hvor jobbene og kompetansen blir formidlet, avslutter Zahn.

Fakta om OffshoreCrew AS

OffshoreCrew AS er en tjenesteleverandør for maritim og offshore industri. Selskapet tilbyr crewing, rekruttering, trening og utvikling av videre kompetanse, pluss konsulenttjenester. Selskapet trosser krisen og vokser i en bransje der kostnadskutt og innsparinger er på dagsorden. OffshoreCrew AS opererer både nasjonalt og internasjonalt. I sommer hadde selskapet skaffet jobber til mer enn 300 arbeidsledige sjøfolk og offshorearbeidere. Det er planlagt flere ansettelser i selskapet mot 2017.
facebook

Relaterte saker