Medlemsnytt

Nytt Geodis Wilson kontor i Norge

17.02.2015 | Geodis Wilson Norge
Som en naturlig konsekvens av økte aktiviteter, har Geodis Wilson Norge åpnet en ny avdeling i Kristiansand. Dette kontoret vil tilby en variasjon av fly- og sjøfrakt tjenester for kunder innen industri og olje/gass i regionen.
Åpningen av Kristiansandskontoret er en del av Geodis Wilson Norge sin overordnede vekststrategi hvor de har sterk fokus på det norske olje- og gassmarkedet.

- I løpet av 2014 vant vi flere kontrakter som innebærer store leveringer av utstyr fra norske leverandører. Lokal tilstedeværelse i nærheten av våre kunder er derfor veldig viktig for oss, sier Kjell Rasmussen Director of Business development Oil & Gas i Geodis Norge.

Vennligst kontakt vår mann i Kristiansand for ytterligere spørsmål eller forespørsler.
Key Account Manager Morten Andersen, Mobil:  469 42 772

Introduksjon til Geodis Wilson

Med 9000 ansatte og et omfattende globalt nettverk, er Geodis Wilson et av verdens største freight management selskaper. Vårt selskap er spesialister på internasjonal fly- og sjøfrakt, samt marine logistikk og prosjekt megling.

Vi tilbyr våre kunder integrerte supply chain løsninger innenfor både fly- og sjøfrakt. Gjennom vår ekspertise, value added services (verdiøkende tjenester), og e-services, kan vi effektivisere og strømlinjeforme kundens supply chain, samtidig som vi gjør den mer gjennomsiktig og enklere å håndtere og administrere.

Vi har omfattende kjennskap til flere high-tech markeder, inkludert farmasøytiske produkter, tekstiler og bilprodukter. I tillegg er vi spesialister innenfor marinelogistikk, industri-prosjekter og andre nisjer som blant annet Charter, Aid & Relief og Aviation.

Kjernen i vårt selskap er et profesjonelt nettverk av kontorer og sjø- og luftfrakt "hubs" i over 60 land. Vi er sterkt representert i Europa, Amerika og Asia / Pacific-regionen, men vi har også kontorer i Midt-Østen og Afrika. Vår rekkevidde utvides ytterligere med et nettverk av utvalgte agenter som jobber etter våre høye standarder. Dette nettverket gjør at vi kan sikre flyt av varer med samme effektivitet og kvalitet, uavhengig av hvor i verden vi ønsker å hente eller sende noe.

For mer informasjon om Geodis Wilson – vennligst se www.geodiswilson.com
facebook