Administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland i Nye Veier AS og Kristiansands ordfører Harald Furre.

Nye Veier AS er offisielt åpnet

04.01.2016 | Ole-Petter Sunde
Den offisielle åpningen av kontorene til Nye Veier AS på Tangen i Kristiansand ble foretatt i dag mandag 04. januar.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Både administrerende direktør i Nye Veier AS, Ingrid Dahl Hovland, og ordfører i Kristiansand Harald Furre la vekt på viktigheten av det tette og nære samarbeidet som er under etablering mellom det nye selskapet, kommunen og regionens næringsliv.

– Vi er blitt veldig godt tatt i mot her i Kristiansand fra første dag, og det gjør arbeidet vårt mye enklere fremover uttalte Ingrid Dahl Hovland i sin åpningstale.

[caption id="attachment_4721" align="alignright" width="225"]Ingrid Dahl Hovland ønsker velkommen og gleder seg over oppstarten av Nye Veier AS Ingrid Dahl Hovland ønsker velkommen og gleder seg over oppstarten av Nye Veier AS.[/caption]

Også Harald Furre understreket gleden over at et tungt kompetansemiljø som Nye Veier AS nå har etablert seg i Kristiansand.  En av grunnene til at Kristiansand ble valgt som etableringsby for selskapet, er at byen og regionen også tidligere har utmerket seg med å være innovative og finne nye løsninger på komplekse oppgaver.  Her vises det blant annet til tidligere OPS-prosjekter som både ny E-18 mellom Kristiansand og Grimstad samt byggingen av Aquarama i Kristiansand.

Det er en stor milepæl for regionen at Nye Veier AS nå er etablert i Kristiansand. Næringsforeningen gleder seg til samarbeidet med Nye Veier AS og setter stor pris på at arbeidet med å prosjektere og bygge nye veier i landsdelen virkelig kommer i gang.

[caption id="attachment_4722" align="alignleft" width="200"]Kake ble servert til det nye selskapet. Kake ble servert til det nye selskapet.[/caption]

- Vi i Næringsforeningen skal gjøre vårt til at Nye Veier AS lykkes med sitt arbeid, et arbeid som vil bety mye for utviklingen av regionen i de kommende årene, sier adm.dir. Anita S. Dietrichson i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.
facebook

Relaterte saker