Medlemsnytt
Fra venstre: Tone Thorstensen styreleder Lund Bedrifthelsetjeneste, Pål Lillebøe daglig leder Medco Bedriftshelsetjeneste. Foto: Ole Jørgen Malmgård

Nye eiere av Lund Bedriftshelsetjeneste

11.12.2015 | Styreleder Lund Bedriftshelsetjeneste, Tone Thorstensen
I september i år ble Lund BHT kjøpt opp av Medco Bedriftshelsetjeneste som har tilholdssted i Stavanger, og som også er en del av TRYGG 1 nettverket. Medco BHT ble etablert i 1986 og er en av de største Bedriftshelsetjenestene i Rogaland.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Lund Bedriftshelsetjeneste ble etablert i 1998 og har denne tiden holdt til i Kirkegata på Lund. Vi har siden 2009 vært en del av det landsdekkende nettverket TRYGG1.  Vår sammensetning av kunder spenner fra små bedrifter til store konsern i Næringslivet på Sørlandet.

Vi ser flere områder hvor vi kan få gode synergier av å ha nye eiere, og å ha blitt en del av et større faglig miljø. Medco BHT, som selv har doblet sin omsetning ila de 3 siste årene, har ambisiøse planer også for Lund BHT om videre vekst. I den forbindelse flytter vi inn i nye lokaler på Kjøita fra 1. mars, hvor vi også får noen av våre største kunder som naboer. Fra samme tidspunkt trer styreleder i Lund BHT, Tone Thorstensen, inn på fulltid som arbeidende styreleder og komplementerer vår lokale kompetansebase på en spennende måte.

Daglig Leder i Lund BHT, Rikard Thorset, ser positivt på endringene som nå skjer i Lund BHT og er forventningsfull for året som kommer.

Vi i Lund/Medco ser fram til et spennende 2016 og ønsker å benytte sjansen til å ønske eksisterende og potensielle nye kunder en gledelig jul og et fremgangsrikt nytt år.
facebook

Relaterte saker