Terje Jochumsen og Anita S. Dietrichson ser frem til et fruktbart samarbeid.

Ny hovedsamarbeidspartner for Næringsforeningen

17.01.2018 | May Baagøe Broughton
Gumpengruppen går inn som hovedsamarbeidspartner hos Næringsforeningen i Kristiansandsregionen gjennom en 2-årig avtale.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
- Vi ønsker å assosiere oss med noe som er bra, og da ble Næringsforeningen i Kristiansandsregionen et naturlig valg, sier Terje Jochumsen, driftssjef i Gumpengruppen.

- Vi føler samarbeidet henger sammen med de planene vi har for våre aktiviteter og vår markedsføring framover. Det er en av grunnene til at vi valgte dette, fortsetter Jochumsen.

De har også gått inn i som en av sponsorene til  Næringslivsdagen den 22. mars, hvor Næringsforeningen er med i programkomiteen.

Drar nytte av hverandre


Det er viktig for Jochumsen og Gumpengruppen å være en god sparringspartner med Næringsforeningen, både når det gjelder informasjon fra bransjen generelt og den teknologiske utviklingen.

For Næringsforeningen er det også viktig å få med Gumpengruppen på laget.

- Gumpengruppen er den desidert største bilforhandler på Sørlandet, og de tilhører eliteserien i så måte. Det er der vi også jobber for å være, og dermed kler vi hverandre, sier Anita S Dietrichson med et smil.

- Å sette seg høye mål har gitt det familieeide konsernet en høy markedsandel, takket være et sterkt samfunnsengasjement og en unik markedsforståelse. Vi er stolte over at de nå er samarbeidspartner med oss, men også at de går inn i samarbeidsprosjekt vi gjør for å fremme regionen som en god næringsregion, understreker Dietrichson.

I avtalen ligger blant annet leveranse av en firmabil. Næringsforeningen har fått levert en Audi A3 e-tron.

- Det er en plug-in hybrid og den kan kjøre 5 mil på elektrisitet, og dette er jo en god ting når vi skal rundt å besøke medlemmer og samarbeidspartnere i nærområdet, sier Dietrichson.

Store ting på gang


Gumpengruppen er den siste lokaleide bilforhandleren på Sørlandet, og for dem er det viktig at næringslivet går bra og bli enda mer synlige i lokalmiljøet. Både i privatmarkedet og i markedet for næring. De satser i Mandal med ny forhandler, og i tillegg slippes også en stor nyhet i den forbindelse neste uke.

- Vi har noe stort på gang som ikke vi kan si noe om ennå, men vi tror det blir veldig bra, sier Jochumsen lurt.

Fakta om Gumpengruppen:

  • Ni bilbutikker

  • Omsetning: 2,1 milliarder kroner

  • Solgte 7793 nye og brukte biler i 2017

  • 390 ansatte

facebook

Relaterte saker