Nytt om navn

Ny assisterende direktør hos Oxford Research

16.10.2015 | Oxford Research
Etter nærmere ni år som senioranalytiker, har Stine Meltevik nå inntatt lederrollen, som assisterende direktør ved Oxford Research.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER

Ut over å være stedfortreder for adm.dir vil hennes ansvarsområder særlig være knyttet til intern kompetanseutvikling, implementering og oppfølging av utviklingstiltak, blant annet selskapets særlige satsing knyttet til evalueringsfeltet.

Meltevik er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun har i arbeidet ved Oxford Research hatt et hovedfokus på prosjektarbeidet innen utdanningsfeltet. Hun deltok i Female Future-programmet i 2009/2010 og er styremedlemsnytt,aktuelt i ulike styrer, blant annet i PR-byrået Ordkraft og SØRF.

- Oxford Research er framoverlent og viktig som evaluerings- og analysebyrå. Vi arbeider målrettet mot å bli best på evaluering i Norge, og med den kompetansen og prosjektporteføljen vi som selskap besitter i dag, er vi på god vei til å oppnå det. Jeg gleder meg til nye utfordringer og spennende arbeidsoppgaver, og ser fram til å videreføre og utvikle selskapet sammen med ny direktør og øvrige kolleger, sier Meltevik i en kommentar. 

 

 

facebook