Medlemsnytt

Mulighetenes hus åpner 2.desember

24.11.2015 | May Baagøe Broughton, Foto: Arne Roger Janse
Tre firmaer har sammen kjøpt opp Østre Strandgate 80 for å kunne bygge et kompetansehus på tvers av bransjer.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
I et år hvor mange nedbemanner har en gruppe bedrifter bestående av Get, Rådgivende Ingeniører Løyning, Dagfin Skaar og Bitpro, gått sammen om å skape et kompetansemiljø hvor bedriftene kan dra nytte av hverandre, og sammen gå inn i større prosjekter.

- Gjennom dette prosjektet ønsker vi å skape et miljø i og rundt bygget, sier Trond Bjorvand, Daglig leder i Bitpro, som er en av eierne av bygget, sammen med Rådgivene Ingeniører Løyning og Dagfin Skaar.

For mange markeder og bedrifter er det tøffe tider, men disse går altså mot strømmen.

-Vanskelige tider gir gode muligheter, sier Bjorvand.

2.desember vil de altså ha åpning av huset hvor blant andre Konsernsjef i GET, Gunnar Evensen vil komme å fortelle «historien om Get». I tillegg vil Ordfører i Kristiansand, Harald Furre, stå for den offisielle åpningen av huset.

Fullstendig program for dagen finner du her:

  • Velkommen til Ø80. «Hvem er vi og våre fremtidsplaner».

  • «Historien om Get» - Gunnar Evensen (Konsernsjef Get).

  • «Det er i krisetider at verden går fremover!» - Et makroøkonomisk perspektiv fra assisterende banksjef i SpareBank 1 SR-Bank, Thorbjørn Thorkildsen.

  • Offisiell åpning av Ø80 ved Ordfører i Kristiansand, Harald Furre (kl. 15.30).

  • Mingling med fingermat og drikke.


Link til påmelding, her.

Fakta om de tre eierne av bygget:

Rådgivende Ingeniører Løyning AS  ble etablert i 1966. Leverer Rådgivende ingeniørtjenester innen varme-, ventilasjon- og sanitærteknikk. Medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening.

Dagfin Skaar AS, ble etablert august 2000 og er et rådgivende ingeniørfirma innen bygge- og anleggsteknikk. Medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening.

Bitpro AS har siden oppstarten i 2007 etablert seg som en av landsdelens ledende leverandører av IT- tjenester. Leverer drifts- og serverhosttjenester og konsulenttjenester.
facebook

Relaterte saker