Lærte mer om vin på Sjøhuset
Onsdag deltok han og 17 andre personer på vinsmaking på Sjøhuset i regi av Næringsforeningen. Kai Arne Arnesen fra Bravida ble så inspirert etter kveldens smaksopplevelser at han like godt reiste seg opp og tok en "takk-for-maten"-tale på sparket.
- Jeg følte rett og slett jeg måtte si noen ord om hvor flott opplevelse det var. Vi hadde en veldig bra kveld, og det er alltid hyggelig å bli kjent med nye medlemmer av næringsforeningen, forteller Arnesen.
- Og så må jeg rose restaurantsjefen der, Max Hansen, han må være en av de beste i byen innen mat og vin. I tillegg har han en måte å formidle på som gjør det forståelig, også for en nybegynner som meg, legger Arnesen til.
Menyen for kvelden så slik ut:
- Fiskesuppe og et glass Rosé, Elkjær, Rhône
- Piggvar m/pepperrot og et glass Sancerre, Roger, Loire
- Torsk m/smør og et glass Chablis, Bourgogne
- Kalv m/løk og et glass Etna Rosso, Tenuta Terre Nera, Sicilia
- Okse m/rødvin og et glass Crôzes-Hermitage, Belle, Rhône
- Fast ost/olivenolje og et glass med en overraskelse
- Vaniljepannacotta og et glass LBV Port, Niepoort, Porto
- Multebær med et glass Sauternes, Bordeaux