Kommunalminister Monica Mæland i Generalboligen.

Kom med innspill til næringsministeren

09.08.2016 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Næringsforeningens Anita S. Dietrichson og Storbyalliansen møter næringsminister Monica Mæland til dialogmøte om Brexit den 24.august. Næringsforeningen ønsker gjerne innspill på viktige saker som bør tas opp i møtet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Næringsministeren har invitert Storbyalliansen, som består av næringsforeningene i Bergen, Trondheim, Oslo, Stavanger, Tromsø og Kristiansandsregionen, til dialogmøte. Hensikten med møtet er å diskutere konsekvensene av den britiske folkeavstemningen for næringslivet i Norge. I møtet vil næringsministeren gi en orientering om status for norsk oppfølging, samt hente inn synspunkter og innspill, slik at regjeringen kan ta dette med seg i det videre oppfølgingsarbeidet.

- For at Næringsforeningen skal ha et best og bredest mulig grunnlag med seg fra vår region, oppfordrer vi våre medlemmer til å komme med innspill til hva som bør fremmes på møtet, sier Anita S. Dietrichson, administrerende direktør i foreningen.

Handler din bedrift med England? Importerer eller eksporterer? Eller har du businessrelasjoner med England som kan få konsekvenser for deg?

I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med Anita S Dietrichson anita@kristiansand-chamber.no
facebook

Relaterte saker