Nytt om navn

Kamilla Sharma blir innovasjonsmiljøets nye ansikt på Sørlandet.

29.04.2015 | May B. Lindseth
Det fusjonerte selskapet bestående av tidligere Innoventus AS og Coventure AS, har ansatt Kamilla Sharma som Administrerende direktør. Hun tiltrer stillingen 11 mai 2015.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER

Sharma har over 10 års erfaring fra Telecom - bransjen, og har hatt ledende stillinger i Ventelo og Broadnet. Den siste perioden har hun jobbet som konsulent, hvor hun har jobbet tett med IT klyngen Digin.

- Kamilla ble valgt på bakgrunn av sin erfaring og sine egenskaper med særlig vekt på hennes engasjement, resultatorientering og innovative drivkraft, sier styreleder Svenn Roar Larsen

- Jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidsoppgavene. Vi skal sammen skape en enda bedre arena for innovasjon og samarbeid med akademia, næringslivet og det offentlige i et miljø for utvikling av morgendagens arbeidsplasser, sier Kamilla Sharma

Sharma kommer fra en familie med gründere. Foreldrene etablerte i 1994 den indiske restauranten «Mother India» i Kristiansand, og Kamilla sin søster – Sarita Sehjpal – er kjent som «matguru» og står bak «SaritaS» - en serie med indisk ferdigmat som leveres gjennom Norges største matsselskap Orkla Foods Norge.

facebook