Medlemsnytt
Salgs - og markedssjef i Kilden, Janneke Aulie, håper bedrifter i regionen har lyst til å støtte opp om veldedighetsforestillingen.

Inviterer bedrifter til veldedighetsforestilling

27.04.2016 | Ingrid Michalsen
Den 18. mai skal Kilden donere alle inntektene fra The Sound of Music-forestillingen til Leger Uten Grenser og deres arbeid med flyktningesituasjonen i Middelhavet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Dette kommer etter et initiativ fra våre musikere i Kristiansand Symfoniorkester (KSO). Det er en parallell mellom forestillingen, der von Trapp-familien endte opp som flyktninger, og dagens flyktningesituasjon, sier Janneke Aulie, salgs- og markedssjef i Kilden Teater -og Konserthus.

Kilden har nå inngått et samarbeid med Stiftelsen Arkivet og Leger Uten Grenser, og kommet fram til at alle inntekter fra Sound of Music-forestillingen 18. mai skal gå til Leger Uten Grensers arbeid med flyktninger.

- Vi håper, og satser på, og selge ut hele forestillingen. Klarer vi det, blir dette 300 000 kr til Leger uten Grenser, forteller Aulie.

Hun oppfordrer nå bedrifter på Sørlandet til å støtte opp om forestillingen og kjøpe billetter på billett@kilden.com.

- Målgruppen for forestillingen er bedrifter som vil ta med ansatte eller forretningsforbindelser til en flott forestilling, samtidig som de støtter en god sak, forteller Aulie.

Det var oboist Marion Walker i KSO som tok det første initiativet og dro det hele i gang.

- Vi er mange som har vanskelig for å sove når vi ser hva som skjer med flyktningene i Middelhavet. Og vi er mange musikere over hele verden som nå organiserer konserter og prøver å bidra. Så jeg er veldig glad for at Kilden tok imot vårt initiativ på en så positiv måte, sier Walker.
facebook