Ny redaktør i Næringsforeningen, Ingrid Michaelsen.

Ingrid Michalsen blir redaktør i Næringsforeningen

27.08.2015 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Tiden var nå moden for å "ta hjem" det journalistiske arbeidet med SPENN, og dermed så vi muligheten til å få på plass en redaktør som kunne tenke helhetlig og strategisk på all vår kommunikasjon.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
-Vi er utrolig stolt over å ha fått Ingrid Michalsen med på laget. Hennes bakgrunn som næringslivsjournalist, nyhetsredaktør, erfaring med å digitalisere papirprodukt og ikke minst takle sosiale medier, er en komplementærkompetanse som Næringsforeningen nå får, sier adm dir Anita S Dietrichson.

-Ingrid har et stort nettverk i næringslivet, hun er en ambisiøs kvinne, strukturert og målrettet, og opptatt av å levere gode resultater. Det passer utmerket inn i Næringsforeningen, som med sine over 700 medlemmer har som mål å skape den beste næringsregionen i Norge.

-Jeg gleder meg til å begynne i Næringsforeningen på nyåret. Foreningen har hatt en spennende utvikling de siste årene, og jeg opplever foreningen som framoverlent og med klare ambisjoner på vegne av næringslivet og regionen. Min hovedoppgave vil være å formidle de gode historiene fra de mange bedriftene i regionen. En annen viktig oppgave er å sørge for at medlemmene er oppdaterte og informerte om alt arbeidet som foreningen gjør, sier Ingrid Michalsen.

Hun vil i tillegg til å inneha redaktørrollen, også jobbe med det overordnede kommunikasjonsarbeidet i foreningen.

- Det blir det en allsidig jobb hvor jeg er midt i sentrum og tett på næringslivet hvor jeg får muligheter til å påvirke og utvikle på flere felt, poengterer Michalsen.

SPENN som er Næringsforeningens eget næringslivsmagasin kommer ut i ca 7.500 eksemplarer, 6 ganger per år, og det journalistiske arbeidet har vært outsourcet i ti år, helt fra starten av etableringen av magasinet. Magasinet kommer i dag i papirformat og i PDF, en digitalisering av distribusjon på flere elektroniske plattformer  er en naturlig utvikling, slik vi ser med andre medier. I tillegg har foreningen nylig inngått en avtale med Engage Kommunikasjon med tanke på nye hjemmesider.

Ingrid Michalesen er 31 år gammel, og har for tiden barselpermisjon. Før dette arbeidet hun som nyhetredaktør i Lindesnes, hvor hun bl.a. var med på å innføre betalingsløsning for abonnentene. Hun har 5 års bakgrunn også fra Fædrelandsvennen, siste periode som økonomi- og næringslivsjournalist.

Ingrid Michalsen starter i Næringsforeningen på nyåret i 2016.

For spørsmål:

Anita S Dietrichson, adm dir – tlf 911 64883, epost: anita@kristiansand-chamber.no

Ingrid Michalsen, tlf 473 93279 – ingridmichalsen@gmail.com

 
facebook