Medlemsnytt
Ordfører Søgne Kommune Astrid Hilde og Ordfører Johnny Greibesland Songdalen Kommune. Foto: Søgne og Songdalen Budstikke

Informasjons- og dialogmøte med næringsdrivende i Søgne og Songdalen Kommune

16.03.2016 | May Baagøe Broughton
Søgne og Songdalen kommuner i samarbeid med næringsforeningen, inviterer til felles informasjons- og dialogmøte om kommunereformen mandag 4.april 2016 i Songdalen rådhus, kommunestyresalen i 1.etg.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
I dette møte vil dere få en fyldig innformasjon om de ulike alternativene i Kommunereformen. Det vil blir muligheter for spørsmål til foredragsholderne. Vi ser frem til et godt og informativt møte med god dialog.

Program:

16:oo   Ordfører i Songdalen kommune Johnny Greibesland, ønsker velkommen.

16:00   Varm mat.

16:30   Ordfører Johnny Greibesland orienterer om K5-alternativet.

16:40   Ordfører Astrid M. Hilde orienterer om K2-alternativet.

16:50   Prosjektleder Kristian Råmunddal og rådgiver John Ånon Jonassen orienterer litt om økonomi og næringslivsutfordringene knyttet til K1, K2 og K5.

17:10   Næringslivsutfordringer knyttet til de ulike alternativene sett fra næringsdrivendes side v/ daglig leder for Repstad Anlegg AS Mona Mortensen.

17:20   Næringslivsutfordringer knyttet til de ulike alternativene sett fra næringsdrivendes side v/ daglig leder for Kjetså Eiendom AS Andre Kjetså.

17:30   Utfordringer for næringsdrivende innen primærnæringene knyttet til de ulike alternativene v/leder i Songdalen bondelag Rune Undheim.

17:30               Innspill, spørsmål og dialog.

Ca. 18:00         Takk for møtet.

Møteleder: Rådmann Kjell A. Kristiansen.

Av hensyn til serveringen bes det om elektronisk påmelding innen 30.03.2016 til anders.andersen@songdalen.kommune.no
facebook