May Baagøe Broughton, prosjektleder for marked og kommunikasjon håper å runde 800 medlemmer innen årsslutt.

Hvem blir medlem nummer 800?

01.12.2016 | Ingrid Michalsen
Næringsforeningen nærmer seg hele 800 medlemsbedrifter. Hvem blir medlem nummer 800, og vil DU hjelpe oss å finne bedriften?
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har hatt en formidabel medlemsvekst de siste årene. Nå nærmer vi oss målet om 800 medlemsbedrifter innen utgangen av 2016, men vi håper på litt hjelp fra dere.

Kjenner du en bedrift, eller jobber du i en bedrift, du mener bør bli medlem i Næringsforeningen? Send en epost til may@kristiansand-chamber.no eller meld inn bedriften her: http://www.kristiansand-chamber.no/medlemmer/bli-medlem/

De fem første som tipser om en bedrift som blir medlem, får en premie av oss.

Trenger du argumenter i arbeidet med vervingen? Sjekk vår hjemmeside for å lese

Kort om Næringsforeningen i Kristiansandsregionen: Vi er en medlemsdrevet organisasjon bestående av bedrifter og ansatte fra ulike miljøer og bransjer. Våre viktigste oppgaver er å jobbe for større gjennomslagskraft som næringsregion i Norge, samt tilrettelegge for gode vekst – og arbeidsvilkår for næringslivet i regionen. Det gjør vi gjennom tett samarbeid med bedrifter i regionen, med universitetet, offentlig sektor samt andre aktører i næringslivet. Målet vårt er å bidra til nyskaping og etablering i regionen, og vi ønsker å være en samlende part for hele regionens næringsliv.

Vi lager møteplasser hvor næringslivet kan dyrke relasjoner, knytte viktige nettverk, og møte kollegaer på tvers av bransjer, samarbeidspartnere og konkurrenter. I 2015 hadde vi over 3.000 personer på våre møter og 60 ulike arrangementer.
facebook

Relaterte saker