May Baagøe Broughton foran tavla med oversikt over nye medlemmer. Hun er spent på hvem som blir neste på listen.

Hvem blir medlem nr 750?

18.12.2015 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Næringsforeningen har også i 2015 hatt en god vekst i medlemsmassen. Og målet for 2015 på 750 medlemsbedrifter er veldig nært.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Det har gjennom året vært en jevn økning av innmeldinger til foreningen. Det viser at vi har gjort mye riktig og at bedrifter ser nytteverdien av å være en del av dette store nettverket, som næringsforeningen er, sier May Baagøe Broughton, prosjektleder for marked og kommunikasjon i foreningen.

For enkelte bedrifter kan 2016 bli et utfordrende år, det er nettopp da at det er viktig å være del av et nettverk og bygge relasjoner på allerede etablerte arenaer.

Næringsforeningen vil også i 2016 ha fokus på næringspolitikk, det bidrar til at hvert enkelt medlem kan konsentrere seg om sin egen kjernvirksomhet.

- Det at næringslivet har et talerør lokalt i regionen er for mange også en avgjørende faktor for å være medlem i foreningen, fortsetter Broughton.

- Målet for 2015 er satt til 750 medlemsbedrifter og vi er veldig nære dette. Vi håper å klare dette før 31.12.15 og har god tro på det. 750 er en milepæl for oss og den bedriften som er så heldig å bli nr 750 vil bli gjort veldig stas på, avslutter Broughton uten å avsløre hva dette innebærer.
facebook