Medlemsnytt
Fra venstre markedssjef Omar Sadiq, Mardon Finnestad som har ansvaret for salget mot NHF og salgssjef Geir Nordahl, alle fra Scan Trade AS

Håndballjentene stiller med ny landslagsdrakt i VM

27.11.2015 | Scan Trade AS
– Håndballjentene er et av mange flaggskip i norsk idrett og vi er utrolig glade for det gode samarbeidet vi har hatt de siste årene, sier markedssjef i Scan Trade AS Omar Sadiq.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Den nye landslagsdrakta fra Umbro er designet i Vennesla og den er spekket med tekniske løsninger slik at spillerne skal ha det best mulig under kamp. Vi har også lagt stor vekt på å bevare det klassiske utseende av drakta samtidig som vi ønsker å skape noe nytt.

[caption id="attachment_4295" align="alignnone" width="400"]Slik vil damenes VM-drakt se ut. Slik vil damenes VM-drakt se ut.[/caption]

– Jeg ønsket å lage en drakt som var unik og lett gjenkjennelig som spillerne kunne være stolte av å spille i. En drakt med litt lekent design i form av ringmønsteret som ligger som ton-i-ton trykk i selve trøya. Det var veldig viktig for meg at denne landslagsdrakten var helt ulik alle andre drakter på markedet og at både spillere og supportere føler at dette er noe helt nytt og at de gleder seg til å ha på seg drakten, sier sjefsdesigner i Umbro Catrine Hetherington.

Umbros salgssjef Geir Nordahl retter en stor takk til Håndballforbundet, landslaget og Håndballjentene.

– Vi jobber hele tiden tett sammen med eliteutøverne for å være oppdatert på deres krav og behov. Vi håper at det gode samarbeide kan fortsette langt frem i tid. Nå ser vi frem til mange gode håndballkamper og fortsatt suksess for Håndballjentene, sier Nordahl.
facebook

Relaterte saker