Medlemsnytt
Fra venstre: Inge Nyheim, Øyvind Thoresen, Arnt Roger Aasen, Helena Brataas, Kjetil Eriksen og Fredrik Melby

Gjør det sterkt i kåringen «Great place to work»

21.03.2016 | May Baagøe Broughton
Helt siden Webstep deltok i kåringen «Great Place to Work» i 2008 har de vært inne på den norske topp 10- listen.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Vi er selvfølgelig kjempestolte. Å gjøre det skarpt og havne "på pallen" blant bedrifter som alle fokuserer på å skape den beste arbeidsplassen, føles veldig bra, sier konserndirektør i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen, etter å ha mottatt utmerkelsen for årets andreplass.

- Vi har vokst fra en håndfull mennesker til mer enn 400 ansatte på drøyt femten år. Gjennom disse årene har vi produsert solide økonomiske resultater og skapt velfortjente og gode vilkår for alle ansatte. Og vi har gjort det gjennom å utvikle kulturen vår og satt den i arbeid på stadig nye steder, forklarer Eriksen.

Daglig leder hos Webstep i Kristiansand, Fredrik Melby, sier godt arbeidsmiljø må skapes og gjenskapes hver arbeidsdag.

- Vi i Kristiansandkontoret er siste skudd på Webstep-stammen, med åtte ansatte. Selvfølgelig nyter vi godt av å kunne benytte oss av Webstep sine metoder og erfaringer. Men du kan ikke beslutte eller arve en kultur fra andre - og tro at den virker. Arbeidsmiljø og kultur må skapes og gjenskapes hver arbeidsdag og arbeidsuke. Det har vi fått godt til i Kristiansand - selv i tider som er tøffere enn på svært lenge i vårt område, sier daglig leder hos Webstep i Kristiansand, Fredrik Melby.
facebook

Relaterte saker