SPENN

FRA 2 TIL 3 OM DAGEN

20.04.2015 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Via Schiphol til resten av verden: 103 land og 264 destinasjoner.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Da vintersesongen tok slutt 29. mars øket Air France/ KLM frekvensen fra to til tre daglige flighter mellom Kristiansand og Amsterdam. Air France og KLM fusjonerte sine selskaper i 2004, men begge flyselskapene flyr også under sine respektive navn.

– Det er ingen tvil om at noen av våre viktigste kunder er de største bedriftene i Kristiansandsregionen, sier salgssjef Benjamino Patrono i Air France/KLM.

– Når vi i tillegg får ferie- og fritidsreisende i sommerhalvåret, forsvarer det en trafikkøkning til tre daglige flyvninger. Fra Schiphol i Amsterdam flyr vi i non-stop til store deler av verden, og i denne sammenheng er Kristiansand viktig for regionens mange bedrifter som reiser globalt. Ikke færre enn 103 land kan man nå når vi flyr med KLM fra Kristiansand til Amsterdam, sier Patrono. Air France/KLM er også opptatt av å være et miljøvennlig flyselskap. Satsingen på biofuel er strategisk viktig for selskapet, og ved å blande resirkulert avfall i ordinær fuel spares miljøet for unødige utslipp. I løpet av høsten skal selskapet nå målet om å bruke 5–6 prosent biofuel på alle flyvningene mellom Norge og Nederland. I tillegg til Kristiansand, flyr også Air France KLM til Bergen, Oslo, Ålesund, Sandefjord, Stavanger og Trondheim.
facebook