Flott åpning av Sparebank 1 SR-banks nye lokaler

19.06.2015 | May Baagøe Broughton
- Vi ønsker å øke vår synlighet i forhold til vår posisjon på Sørlandet. Med åpenhet og design ønsker vi velkommen til oss.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Samtidig er det viktig å ha et kostnad fokus, og ved å komme inn i nye arealeffektive lokaler redusere vi total kostnadene våre.

Dette sa banksjef i Sparebank 1-SR-bank Kristiansand, Asgeir Haartveit, da nærmere 100 næringslivskunder og -kontakter var samlet torsdag kveld i det nye bygget.

- Hjørnet og "porten" til Skippergata- en av Norges beste handlegater-  er for oss svært attraktivt. Skippergata er en unik gate i form og fasong, og har i dag en rekke spennende butikker. Det er en gate som er ekte og som betyr noe for handelen i Kvadraturen. Vi tror det er en gate som vil ha en attraktiv utvikling i årene som kommer. Den står godt til våre verdier og det er en god gate å drive Næringslivsbank, Privatbank og Eiendomsmegling i, sa Haartveit videre.

Eier av bygget Bernt Brøvig var godt tilfreds med å ha fått en bank og eiendomsmegler i hus og er veldig fornøyd med byggets utforming og design.

SR-Bank opplever en betydelig endring i kundeadferd når det gjelder bruk av bank. Digitalisering og det du kan gjøre på mobilen selv er en driver for deres utvikling.

- Vi skal være den som bistår våre kunder til å mestre den nye digitale hverdagen.  Vårt nye bygg er designet for å møte kunder i dag og i tiden fremover. Vi har beveget oss bort fra fortidens bankvirksomhet, inn i nåtiden og har lagt til rette for det som kommer. Vi tror på å gjøre det enkelt for våre kunder samtidig som vi skal være tilstede og sette av tid når våre kunder trenger det.  Det har vi bygget rom for i Skippergata 59 både for næringslivskunder og private, avslutter Haartveit.

Nina Ugland, tidligere deltaker i the Voice stod for flott sang og det ble servert god tapas fra Glipp.
facebook