Foto: Greater Houston Partnership

Felles norsk delegasjon til verdens største oljemesse

18.01.2016 | Næringsforeningen i Stavangerregionen
OTC i Houston er verdens største, og en av de aller viktigste utstillinger og konferanser innen oljebransjen. Hvert år tiltrekker den seg rundt 100.000 gjester fra hele verden, inkludert en høy andel norske utstillere og besøkende. For første gang blir det nå en felles delegasjon fra hele Norge.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBERDelegasjonsreisen er kalt Norway2otc og går fra 30. april til 5. mai, i regi av partnerne Greater Stavanger, Business Region Bergen,  NODE / Agder, Subsea Valley og GCE Subsea. Det er lagt opp til et tettpakket faglig program hvor de fleste arrangementene er åpne for alle, mens de ulike partnerne har enkelte arrangement skreddersydd sin geografi eller fagdisiplin. Dette fremkommer tydelig i programmet. Arrangøren gjør oppmerksom på at ikke alle detaljer i programmet er klart, og at alle påmeldte vil bli oppdatert både før, under og etter reisen.Tidlig påmelding forenkler både forberedelser, fly, hotell med mer, slik at det er lagt opp til Early-bird pris frem til 1. februar.  Arrangørene har vært gode på forhandlingssiden, slik at årets pris blir totalt sett lavere enn 2015 – til tross av høy dollarkurs. Nytt hotell er Hyatt (åpnet oktober 2015) i Galleria -området.

En god beskrivelse av programmet, samt hotell, reise og kontaktpersoner er nøye beskrevet her på nettsiden.

Greater Stavanger er koordinator for Norway2otc, og ønsker alle hjertelig velkommen til å melde seg på eller ta kontakt for nærmere informasjon.

Tech Night Live under OTC

Innovasjon Norge Houston, i samarbeid med INTSOK og generalkonsulatet i Houston, arrangerer en egen kveld for gründere og bedrifter i tidlig fase. Arrangementet går av stabelen 3. mai, under selve OTC-uken. Dette er en nettverkskveld hvor arrangørene bistår norske bedrifter som vil vise seg frem for et internasjonalt miljø.

Ken Huste hos Innovasjon Norge i Houston er kontaktperson, og han understreker viktigheten av å ha gode relasjoner på plass når markedet tar seg inn igjen.  Det å kunne møte lokale aktører i Houston og vise frem sin ekspertise blir viktigere enn noen gang.  Huste påpeker at Tech Night Live er spesielt egnet for dem som ikke har egen stand på OTC, men likevel ønsker en synlig profilering.

Det er plass til 20 bedrifter, og det koster mellom 16.000 og 20.000 kroner å stille med stand, inkludert gjestekort. Registreringsskjema har du her. 

For nærmere informasjon, vennligst kontakt Ken M. Huste, VP Business Development, Innovation Norway – Houston, Phone: (+1) 713 620-4261, Email:ken.huste@innovationnorway.no.


facebook