Medlemsnytt
Til venstre, Frode T. Ugland fra Engage Kommunikasjon og Jøran Bøch fra Egde Consulting AS. Foto: Victoria Nevland

Engage Kommunikasjon og Egde Consulting fusjonerer

24.01.2017 | May Baagøe Broughton
1. januar 2017 ble Engage Kommunikasjon fusjonert med Egde Consulting i Grimstad. Målet er å styrke posisjonen i markedet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Aksell
- Dette er et viktig skritt for å styrke posisjonen i markedet med et bredere tjenestespekter og en økende kundeportefølje. Vi ser at Engage Kommunikasjon og Egde Consulting utfyller hverandre på en veldig god måte, både på kompetanse, tjenestespekter, marked og kunder, sier Frode T. Ugland, nå leder for digitale løsninger i Egde Consulting, som vil være firmanavnet.

Ugland er tidligere leder i Engage Kommunikasjon. De har kontor på Fiskebrygga i Kristiansand, som vil bestå i det nye firmaet i tillegg til kontor i Grimstad, hvor daglig leder Jøran Bøch vil ha hovedsete sitt.

Ifølge Ugland er verden nå inne i en stor digital omstilling, hvor alle sektorer og bransjer påvirkes.

- Virksomheter som tar digitalisering på alvor og bruker mulighetene det gir vil oppleve vekst og positiv utvikling. De som derimot ikke følger med og tilpasser seg, kan få store utfordringer. Å lykkes med digitalisering handler om å forstå teknologien, brukerinnsikt, være nysgjerrig og se løsninger der andre ser problemer. Deretter må en gjennomføre endringene og ta ut gevinstene av disse, hevder Ugland.

- I tillegg til det rent kommersielle og markedsmessige,  handler fusjonen også om hvordan en opplever hverandre og den kjemien som oppstår mellom mennesker. Den var der fra dag én i møte med Frode og Engage Kommunikasjon, sier  Jøran Bøch.

Om Engage Kommunikasjon AS
Har siden oppstarten 2012 blitt et ledende digitalbyrå på Sørlandet.

Utvikler digitale løsninger som gir gode kundeopplevelser, og hjelper kunder med å skape gode resultater i digitale kanaler, og jobber med digital strategi, nettsider, nettbutikker og merkevarebygging.

Om Egde Consulting AS
Er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, og har hovedkontor i teknologiparken i Grimstad.

Overtok i mai 2016 Devoteams virksomhet på Sørlandet.

Har med Engage Kommunikasjon på laget nå 37 konsulenter.

Får kontorer både i Grimstad og Kristiansand.
facebook

Relaterte saker