Medlemsnytt
Mange fulgte interessant med når Cecilie Thunem-Saanum snakket om god kommunikasjon.

Econa med kommunikasjon på agendaen

17.06.2016 | Econa Kristiansand
Tirsdag kveld fikk over 30 Econa-medlemmer og gjester gode tips om kommunikasjon som virker fra Cecilie Thunem-Saanum.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
– Vi er veldig glade for at vi kan hente inn dyktige lokale krefter, slik som Cecilie fra Lillesand, til å inspirere våre medlemmer. Tilbakemeldingene på kvelden har vært veldig positive, forteller leder i Econa Kristiansand, Anne Gjerden.

Seniorrådgiver Christina Tetlie i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet var full av lovord da hun forlot arrangementet.

– Jeg er veldig fornøyd med kvelden. Cecilie er en god formidler, og ga oss praktiske og konkrete tips. Jeg kommer til å ta med meg rådene om hvordan man kan være mer tilstede i øyeblikket og sette grenser for seg selv med tydelig kommunikasjon. Det tror jeg kan redusere tidsjaget som preger oss, særlig småbarnsforeldre. I tillegg er det hyggelig å treffe andre og ha tid til å prate sammen, sier Tetlie.

Gründer i Virtual Norge, Magdalena Godek, var også fornøyd.

– Dette var veldig interessant. Kommunikasjon er viktig, og jo høyere teknologisk nivå vi får i samfunnet, desto viktigere blir det med sosiale ferdigheter. Det er lett å glemme å se andre, og i kveld fikk jeg en god påminnelse om viktigheten av blikk-kontakt. Fremover skal jeg bli bedre til å se opp fra skjermen når jeg snakker med noen, forteller Godek.

Econa Kristiansand er en interesseorganisasjon for siviløkonomer og masterutdannede økonomer i Vest-Agder. De har ca 450 medlemmer, i tillegg til rundt 230 studentmedlemmer i Econa UiA.

– Econa som organisasjon gir mange medlemsfordeler. Lokalt skaper vi gode møteplasser og tilbyr faglig påfyll, utdyper Gjerden.
facebook