Medlemsnytt
Reidar Fuglestad i Dyreparken Utvikling.
PRESSEFOTO: Kristiansand Dyrepark

Dyreparken nominert til den nasjonale prisen "Årets reiselivsbedrift 2016"

20.05.2016 | Ingrid Michalsen
Dyreparken er en av tre bedrifter som er nominert til "Årets Reiselivsbedrift 2016". Prisen deles ut av Innovasjon Norge, og er en prestisjeutmerkelse til bedriften som vinner.
Vinneren velges av en fagjury, men nytt av året er at også "folkets stemme" vil bli hørt. Frem til 1.juni kan man være med stemme frem en vinner.

- Vi håper at alle på Sørlandet vil være med å stemme frem det som vel helt ubeskjedent må kunne regnes som en svært verdig vinner, sier Heidi Sørvig, daglig leder i Visit Sørlandet.

Lenke til hvor man kan stemme finner du her

De andre to nominerte er Høyt og Lavt. De ble startet i 2009, og bygger og drifter klatreparker over hele landet, deriblant Skandinavias største klatrepark i Vestfold. Den tredje nominerte er Basecamp Spitsbergen AS, som inngår i den norskeide Basecamp Explorer Gruppen, og Basecamp Spitsbergen driver i dag en rekke opplevelsessterke og uvanlige overnattingsprodukter, turer og ekspedisjoner på Svalbard.

Vinneren offentliggjøres på Kick-Off Reiseliv i Oslo 8. september.

Prisen skal gå til den personen, bedriften eller det nettverket som har introdusert en nyskapende reiselivsopplevelse eller videreutviklet en eksisterende reiselivsopplevelse på en innovativ måte. Opplevelsen skal ha bidratt til reiselivsbedriftens suksess og hatt en positiv innvirkning på Norge som reisemål. Prisen er på 250.000 kroner, samt fri deltakelse på Norwegian Travel Workshop.
facebook