Medlemsnytt

Digin inviterer til Sikkerhetskonferansen 2017

02.10.2017 | Ingrid Michalsen
11. oktober inviterer Digin til årets Sikkerhetskonferanse som handler om hacking. Hvorfor blir du hacket? Hva er konsekvensene? Hvordan finner du ut at man har blitt hacket, og ikke minst, hva kan man gjøre for å unngå det?
artikkelen fortsetter under annonsen
Aksell
 

Årets Sikkerhetskonferansen arrangeres på Coworx i Kristiansand den 11. oktober. Trykk på denne lenken for å melde deg på.

På listen over foredragsholdere finner du blant andre:

Kjell Grandhagen


Tidl. sjef for Etterretningstjenesten, pensjonert generalløytnant i Hæren og nå spesialrådgiver, DNB


Kjell Grandhagen er årets key note foredragsholder og skal holde foredrag om utviklingen i det digitale rom, cybertrusler og ledelseshåndtering av IT-sikkerhet

Robby James Peralta


Business Partner Manager, IBM Security


Volumet av sikkerhets trusler overstiger kapasiteten til selv de dyktigste sikkerhets eksperter, og organisasjoner drukner i et hav av logginformasjon som vokser like raskt som trusselen på hacking. Mange organisasjoner må daglig få oversikt over mange tusen sikkerhetshendelser og de færreste har kompetanse og ressurser til å ligge i forkant, hva gjør man?

IBM Kognitiv SOC er den plattformen som bygger Watson for Cyber Security. Watsons unike evne til å forstå og lære om sikkerhetsaspekter og trusler gir nye muligheter. Ved å lære Watson om strukturert og ustrukturert sikkerhets kunnskap (inkludert upresist språk som finnes i f.eks. blogger, artikler, rapporter etc.) Watson for Cyber Security forsterker og forenkler sikkerhetsanalytikernes evne til å ligge i forkant av et sikkerhetsangrep.

Lena Marthinsen


Business developer Cyber Security, CGI


Ved hjelp av et analyse- og overvåkningssystem vil vi kunne sikre bedriften din mot trusler og uønsket aktivitet. Alt fra malwareinfeksjoner til mer uvanlige og avanserte trussler vil ved hjelp av våre avanserte korrelasjonsmekanismer og systemintergrasjoner identifisere og logge. Nettverksovervåkningsløsningen fra oss vil rapportere hendelser som umiddelbart kan håndteres av intern eller ekstern IT-avdeling. Med utgangspunkt i dette vil en detaljert rapport genereres med relevant sikkerhetsinformasjon og statistikk. Innholdet i rapporten vil enkelt kunne konfigureres for å gjøre rapporten så presis og relevant som mulig for den gjeldende bedriften.

Iain Sutherland


Professor, Digital Etterforskning, Noroff


Iain Sutherland er professor innen digital etterforskning ved Noroff. Han vil fortelle om trusler og svakheter relatert til mulig hackerangrep og daglige aktiviteter samt utdanningstilbud Noroff tilbyr innen IT-sikkerhet

Gunnar Ugland


Manager, Telenor Security Operation Centre at Telenor Norge AS


Telenor Security Operations Center gjør sikkerhetsovervåking internt for Telenor i og utenfor Norge samt for eksterne kunder.
I presentasjonen vil de dele fra sine observasjoner de siste årene.

Her kan du lese mer om konferansen

 

 

 
facebook