Fredag 27. mai blir det fredagslunsj om Quarten. Her er Anita Dietrichson fotografert med Pål Hetland og Christer Falck, som begge kommer til Generalboligen neste fredag.

Christer Falck og Quart-gutta kommer til Næringsforeningen

20.05.2016 | May Baagøe Broughton
Kanskje får vi vite hvem som koste seg ekstra, den gang på Quartfestivalen i 1997? Eller hvor mye penger det var i søppelsekken? 27. mai er det fredagslunsj om Quartfestivalen og den nye Quart-boken, som inneholder historier fra alle festivalårene.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
I år er det 25 år siden Quart-festivalen ble startet for første gang, og i den forbindelse er det "reunion"-festival, Quart25, og det skrives også en bok om Quartfestivalen og dens historie.

Det er Falck Forlag, ved Christer Falck, som utgir boka om Quartfestivalen, og den føres i pennen av Arvid Skancke-Knutsen. Toffen Gunnufsen, gründer av festivalen, har vært en av initiativtagerne til den, og har, etter at han ga seg i 2006,  jobbet med både Hove og Skral. Pål Hetland er faktasjekker.

Fredag 27.mai kommer de til generalboligen for å gi oss smakebiter fra boka.

- Det blir et dypdykk i festivalens historie, men hovedfokus på musikken. Den er lagt opp slik at hvert år skal få hvert sitt kapittel. Det blir noen faste spalter, i tillegg til at vi har gjester som bidrar med sine historier, har forlagseier Christer Falck sagt til Dagbladet om boken.

Innholdet i boken er det både artister, bransjefolk og frivillige som bidrar til, og den som faktasjekker det hele er Pål Hetland.

Forfatter Arvid Skancke-Knutsen har sagt følgende til Dagbladet:

- Jeg fikk en forespørsel fra Toffen rett før jul, og da sa jeg ja med en gang. Jeg har et langt og godt forhold til Quartfestivalen, så for meg blir det den største og viktigste festivalen i Norge i sin tid, sier forfatteren.

Meld deg på fredagslunsjen
facebook