Boen Gård satser møter kurs og konferanse
- Et kurs eller møte på Boen Gård kan ikke sammenliknes med å booke seg i inn på et travelt hotell hvor det ofte foregår flere arrangementer samtidig, og hvor gjester kommer og går, forteller Olsen.
Videre nevner Olsen at det kun bookes inn ett arrangement av gangen slik at man har hele gården for seg selv. Dette innebefatter også park og kulturlandskap. Han understreker at det er plass til alt fra seks til førti personer.
- Nicolai Ellitsgaard Pedersen vil være kjøkkensjef på Boen Gård og han var tidligere kjøkkensjef på Måltid, så her vil det være topp kvalitet på maten. Etter at restaurant Måltid ble lagt ned er den nevnt i Guide Michelin, med to gafler og to kniver, som er nivået under en stjerne, erklærer Olsen ivrig.
- Når det gjelder service så er dette noe vi har full fokus på. Derfor har vi ansatt Dagfinn Galdal som F&B manager/hovmester på Boen Gård. Han har lang fartstid i bransjen både fra Kragerø Resort og Strand Hotel Fevik, avslutter Olsen entusiastisk.
Boen Gård har siden 2012 vært drevet i samarbeid med Restaurant MÅLTID. Etter at restauranten i Tollbodgata ble lagt ned konsentrer den gjenværende staben seg nå fullt og helt om å drifte Boen Gård i Tveit.