Nytt om navn

Hun blir HR/HMS-Leder i Ribe Betong

25.05.2023 | Lotte Blom van der Male
Margrethe Grana Øidna er ny HR/HMS-Leder i Ribe Betong.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint juni2023

Fra Dyreparken har det gått på skinner mot betongbransjen. Margrethe Grana Øidna er Ribe Betong's nyeste signering. Her inntar hun rollen som HR/HMS-leder. Med lang fartstid innen HR, er hun en sterk ressurs som skal hjelpe bedriften til å ivareta og utvikle de ansatte.

På CV-en har Grana Øidna 12 års erfaring fra Dyreparken, hvor hun har jobbet seg opp fra sesongarbeider til å ha ansvar for rekruttering, opplæring og oppfølging av nye ansatte. Derfra ble hun hentet inn som serviceleder til Go-Ahead, hvor hun var leder for konduktørene som jobbet på Sørlandsbanen.

Etter snaue tre år i togbransjen, ble hun kontaktet av Ribe Betong angående en HR-stilling. Betongprodusenten hadde fått tips av et lokalt bemanningsbyrå, om dette kunne være en god match. Det viste seg å stemme, og Ribe Betong er presenterer nå Margrethe Grana Øidna som nyeste medlem i leder-teamet. 

- Og her sitter jeg her i dag, og er stolt over at jeg nå jobber for Ribe Betong, forteller hun.

- Jeg ønsker å fortsette som jeg har gjort i hele min karriere, det er å være der for mine kollegaer, prøve å gjøre en forskjell og gjøre mitt beste for å legge til rette til en så god arbeidsdag som en bare kan ha!
facebook