Medlemsnytt
Daglig leder i Sør-Regnskap, Anita Morka, og Partner og leder av BDO i Kristiansand, Jostein Håland. (Foto: BDO)

Forsterker satsingen på Sørlandet

19.09.2023
BDO AS styrker sin posisjon i Kristiansand med overtagelse av Sør-Regnskap AS.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
1. september ble Sør-Regnskap AS en del av rådgivnings- og revsjonsselskapet BDO. Sør-Regnskap vil inngå som en del av BDO region SørVest, som består av 250 ansatte fordelt på 12 kontorer, fra Kristiansand i sør til Bergen i vest.

BDO i Kristiansand består av over 50 ansatte innen regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester.

- BDO har en strategi om å vokse og bli en robust aktør i landsdelen, og dette oppkjøpet er et bevis på akkurat det. Vi har som ambisjon å bli et enda sterkere fagmiljø på Sørlandet. Gjennom integrasjonen med Sør-Regnskap AS får vi tilført dyktige ansatte, og våre kunder vil oppleve at vi kan tilby tjenester av høy kvalitet som hjelper dem til å nå sine mål, sier partner Jostein Håland, leder av BDO i Kristiansand.

Sør-Regnskap har syv ansatte i Kristiansand, og leverer tjenester innen regnskap, lønn, rådgivning og etablering av virksomheter. Selskapet blir viktig i den videre vekststrategien for BDO, forteller Håland.

Det er Anita Morka og Grete Mølland som eier Sør-Regnskap. 

- Vår ambisjon er å kunne tilby våre kunder all den bistand de måtte trenge for å kunne utnytte gode, effektive systemer i en arbeidshverdag som endrer seg stadig raskere. BDO har en bedriftskultur som gjør at vi kan ivareta det som vi i Sør-Regnskap gjennom alle år har bestrebet å stå for. Sammen vil vi inneha kompetanse til å levere godt arbeid og gode løsninger til våre kunder, nå med tilgang til utvidet kapasitet etter sammenslåingen med BDO, sier daglig leder og eier Anita Morka.
facebook