Det har blitt en årlig happening, som samler flere hundre fra næringslivet i Kristiansandsregionen. I år er Næringsforeningens store hagefest 23. august.

300 har så langt meldt seg på årets store hagefest

04.07.2016 | Ingrid Michalsen
Påmeldingene til Næringsforeningens store Hagefest 23. august tikker inn.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Vi er veldig fornøyd med påmeldingene, og ligger foran det vi gjorde i fjor på samme tid i antall påmeldte, sier Anita S. Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Det er fjerde året på rad at næringsforeningen arrangerer hagefest i den flotte hagen utenfor Generalboligen i Østre Strandgate. Arrangementet har blitt en populær happening for næringslivsledere og beslutningstakere i bedrifter i regionen.

- Jeg er imponert over hvordan våre medlemmer har tatt i mot hagefesten, som er det største enkeltarrangementet for næringslivet på Sørlandet, sier Dietrichson.

Hun lover minst like god underholdning i år, som de foregående år, og i tradisjon tro, er det personer fra medlemsbedriftene selv som står for underholdningen.

- Vi har mange nye og spennende artister på listen, og kan love god underholdning av høy kvalitet. Vi slutter aldri å la oss imponere over hvor mye talent det er der ute i bedriftene, forteller Dietrichson.

Det ble nylig klart at Sparebanken 1 SR bank og Eiendomsmegler 1 SR bank går inn som hovedsponsor for hagefesten de neste tre årene.

Påmeldingene til årets store hagefest, som du kan melde deg på her, tikker inn, og teller over 230 så langt. Maks grense er satt til cirka 400 personer.

- I år er vi nødt til å være litt strenge med å sette strek på rundt 400 deltagere, rett og slett av kapasitetshensyn, sier lederen i næringsforeningen.

På menyen står laks i alle varianter, og cava,som er blitt en del av konseptet på hagefesten. Og det aller meste er under kontroll før årets hagefest.

- Det eneste vi ikke rår over er været, men der har vi vært heldige tidligere år. Så det satser vi på at vi er i år også, og fest blir det uansett. Er det dårlig vær så rigger vi oss bare med  noen ekstra telt, forsikrer Dietrichson.
facebook

Relaterte saker