Medlemsnytt
Digitaltrykker Duy Ha foran den nye digitaltrykklinjen.

07 Media digitaliserer og øker kapasiteten

01.06.2016 | May Baagøe Broughton
En helt ny og topp moderne digital produksjonslinje er på plass i Industrigata 13. Det er bare smil og gode ord å spore hos gjengen som har fått ta den nye maskinen i bruk.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Dette er en stor investering for oss, men vi tror den er helt riktig, sier daglig leder Randi Granvold i 07 Media Sør.

- Vi har gjennom flere år merket at markedet for offsettrykk er på vei ned til fordel for digital produksjon. I samme periode har kvaliteten på digitaltrykk utviklet seg enormt. Med den kvaliteten vi kan tilby med ny maskin vil våre kunder oppleve en kraftig forbedring i kvalitet og leveringstid, forklarer Granvold.

Med disse endringene hos 07 Media skipes den siste offsettrykkmaskinen ut av Kristiansand. Det er et tegn på en dramatisk utvikling i trykkeribransjen. Det er ikke mer enn 10 år siden Kristiansand hadde 12 trykkerier med offsetmaskiner.

-  Vi slutter ikke å tilby offset. Vi vet at det er mange som ønsker den kvaliteten offset gir, og kundene vil ikke oppleve noen endring som følge av dette. Vi fortsetter å gi våre kunder den samme gode servicen og kvaliteten, og samme hurtigheten på leveransen som før. Eneste forskjell er at produksjonen håndteres av vårt søsterselskap 07 Printmedia. Der kjøres døgndrift for å ivareta offset volumet i hele Norge, nå også for kristiansandere, understreker Granvold.

07 Media Sør har lenge vært Kristiansands største trykkeri, og historien går helt tilbake til etableringen av Stav trykkeri i 1952.  Med fusjonen av Gevir kommunikasjon utgjør nå 07 Media Sør en betydelig aktør innenfor kommunikasjonsbransjen på Sørlandet. Selskapet har nærmere 50 dyktige medarbeidere og 60 millioner i omsetning.
facebook