Medlemsnytt

Umbro med rekordmange klubbsigneringer

07.09.2015 | May B. Lindseth
Scan Trade AS (Umbro) er i sterk vekst. De har resignert 100 klubbavtaler med lokale sportsforhandlere, 26 nye avtaler, totalt 525 klubbavtaler.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Bildetekst: Salgssjef Kjetil Dale og markedssjef Omar Sadiq er strålende fornøyd med de mange klubbsigneringene.

- Vi takker for tilliten, og at så mange topp og bredde klubber med sentrale posisjoner velger oss, sier Salgssjef klubb Kjetil Dale.


 - Vi er utrolig godt fornøyde med vår posisjon i et tøft marked. Dette viser med tydelighet at våre produkter, apparat og servicenivå er ettertraktet blant landets lag og foreninger, sier Dale.

Han forteller videre at Scan Trade AS for tiden forhandler med flere store viktige klubber.

- Det skjer mye spennende nå og fremtidige samarbeidsavtaler med lokale klubber og lag ytterligere vil styrke vår posisjon.

- Vi har nå utviklet ny fremtidsrettet digitalplattform for sportsbutikkene, klubbene som vil gi ny måte å kommunisere på, øke salget, bedre struktur hvor de samen med oss vil nå nye høyder i fremtiden sier markedssjef Omar Sadiq.

- Scan Trade AS og Umbro er Norges største klubbleverandør og vi vil ytterligere styrke vår tilstedeværelse i klubb-Norge de nærmeste månedene. Vi er for tiden størst på fotball og håndball, men vi erfarer at flere og flere idrettslag ser nytten av å tegne avtale med oss, sier Dale.

facebook