Årets jury: Bak f.v. Morten Håkstad i Arendal Næringsforening , Anne Marit Thomassen i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Camilla Eftevaag hos Hodejeger Åstveit. Foran Harald Andersen i Kvadraturforeningen og Jill Akselsen i WSP (juryleder)Bente Thoresen Plaszko i NOV var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Skal finne årets kvinnelig leder på Sørlandet

26.08.2016 | May Baagøe Broughton
Juryen har nå startet arbeidet med å finne kandidater til årets kvinnelige leder på Sørlandet 2016. Fjorårets vinner har fått mye positive tilbakemeldinger etter utdelingen.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
-Det var fantastisk flott å motta prisen for "Årets kvinnelige leder på Sørlandet" i fjor, det betyr at noen ser arbeidet mitt, og at all innsatsen jeg legger i jobben min ikke er forgjeves, sier Miriam Csango Yaacov, Regionsjef sør- og vest Norge i Kelly Services.

Fjorårets vinner forteller at prisen har åpnet mange dører for henne , og det har utvidet nettverket hennes betraktelig, samt hjulpet til at hun har blitt kjent med mange beslutningstakere i næringslivet.

- I lys av oppmerksomheten rundt prisen har jeg også vært nødt til å pushe mine egne grenser og gjøre ting jeg ikke var like komfortabel med tidligere, forteller Csango Yaacov videre.

Det er ikke bare hun som har fått merke positivitet rundt prisen.

- Prisen har ført til at bedriften har fått høyere tillit i markedet, og at de ansatte er stolte av å jobbe i Kelly, avslutter Csango Yaacov.

Nå kan du foreslå kandidater til årets pris som deles ut på arrangementet Lederløft 10.november, send ditt begrunnede forslag med navn og firma vedkommende leder. Hennes fartstid som leder og nevn minst 5 gode lederegenskaper som gjør at kandidaten bør få prisen. Forslaget sendes til anne_marit@kristiansand-chamber.no og merkes med «Årets kvinnelige leder 2016». Frist for innsending er 14.oktober 2016.

I juryen for 2016 sitter Jill Akselsen i WSP (juryleder), Camilla Eftevaag hos Hodejeger Åstveit, Morten Håkstad i Arendal Næringsforening som har særlig fokus på å finne kandidater fra Aust Adger, Bente Thoresen Plaszko i NOV, Harald Andersen i Kvadraturforeningen og Anne Marit Thomassen i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Kriteriene juryen vurderer kandidatene etter er:

  • Gjelder både privat og offentlig sektor

  • Minst 3 års fartstid som leder

  • Kan være i lederposisjon på ulike nivåer.

facebook

Relaterte saker