Bildetekst: Det nye styret i Det Norske Handelskammerforbund fotografert i Ålesund. Fra venstre: Lars-Kåre Legernes, Hans Petter Tonum, Berit Rian, Marit Warncke, Anita S. Dietrichson og Nils Kristian Sørheim.

Nytt styre i Det norske handelskammerforbund

07.06.2016 | Anita S Dietrichson
Det norske handelskammerforbund (DNH) er en paraplyorganisasjon for de 15 regionale handelskamrene i Norge. DNH hadde 6. juni årsmøte og valgte nytt styre, hvor også Næringsforeningen i Kristiansandsregionen er representert.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Ny styreleder er administrerende direktør Marit Warncke i Bergens Næringsråd. De øvrige i styret er Berit Rian, administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Harald Minge, administrerende direktør Næringsforeningen i Stavangerregionen (ikke tilstede da bildet ble tatt), Lars-Kåre Legernes, Oslo Chamber of Commerce, Nils Kristian Sørheim, administrerende direktør i Næringsforeningen i Tromsø, Hans Petter Tonum, Drammen Næringsforening og Anita S Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Handelskamrene arbeider for å fremme handel og næringslivets interesser, nasjonalt og internasjonalt.

Fakta:

  • På verdensbasis er det 12.000 handelskamre (Chambers of Commerce).

  • Handelskamrene er regionale, bransjeuavhengige organisasjoner.

  • I mange land er de underlagt det offentlige med obligatorisk medlemskap for bedriftene, men i de nordiske landene, Storbritannia, Canada og USA m fl. Land er handelskamrene private organisasjoner.

  • - See more at: http://www.dnhf.no/#sthash.SwrmAgJA.dpuf

facebook

Relaterte saker