Han blir leder for foajé og servering på Kilden
Erklev har jobbet som steward i SAS de siste 25 årene. Før dette jobbet han som byråsjef i Kilroy travels. Først i Oslo, og åpnet så kontorene i Tromsø, Kristiansand. Han har også erfaring som servitør og bartender på Tostrupkjelleren presseklubb, Solsiden restaurant og Raymonds mat og vinhus.
Erklev er utdannet innen økonomi og reiseliv fra merkantilt institutt/Høyskolen Kristiania.
Hva vil ny jobb innebære?
- Jobben består i den daglige driften i foajéområdet. Jeg skal skape team, både i og på tvers av avdelinger, fjerne blokkeringer eller tankemåter som "sånn har vi alltid gjort det", uttaler Erklev.
Hva ser du mest frem til i ny jobb?
- Jeg trives i miljøer med åpenhet, hvor det utvises ansvarlighet og vi jobber godt i team. Jeg liker situasjoner hvor det er struktur og at vi tenker og jobber mot kontinuerlig forbedring, og så har jeg en sterk tro på praktisk lederskap, avslutter han.