Ingrid Michalsen er på plass i Generalboligen og glede seg til å jobbe videre med kommunikasjonsoppgavene i Næringsforeningen.

Ny redaktør på plass

27.01.2016 | May Baagøe Broughton
Ingrid Michalsen er på plass i Næringsforeningen og klar for å ta fatt på jobben som redaktør i NiKR.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Ingrid er journalistutdannet fra Høgskolen i Oslo og har over sju års erfaring fra mediebransjen, sist som nyhetsredaktør i Schibsted-eide Lindesnes avis i Mandal. I tillegg har hun fem års bakgrunn fra Fædrelandsvennen, blant annet som økonomi- og næringslivsreporter.

Ingrid hadde sin første arbeidsdag i Generalboligen på mandag denne uken, og hun er allerede i full gang med sine gjøremål.  I tillegg til å være redaktør for magasinet SPENN skal hun også ha det overordnede ansvaret for kommunikasjon i foreningen.

- Vi er stolte over at Ingrid Michalsen har valgt å begynne hos oss. Hun er en stor ressurs med sin kompetanse og erfaring, og vil bidra til  å jobbe strategisk og helhetlig med vår kommunikasjon, samtidig med at hun blir operativ ute i næringslivet, det ser vi allerede nå etter tre dager. NiKR har også inngått en avtale med Fylkeskommunene om et likestillingsprosjekt som vi gleder oss til å introdusere for næringslivet, dette blir Ingrid sitt prosjekt hos oss.  I tillegg til dette blir hele næringslivet nå utfordret på digitalisering, det er noe vi også ønsker å ta på ramme alvor, sier adm.dir, Anita S Dietrichson, i NiKR.

-  Næringsforeningen har vært i en drivende utvikling den siste tiden, det skal vi fortsette med. Jeg er glad for å være en del av laget i en forening som har så klare og ambisiøse mål på landsdelens vegne. Min hovedoppgave vil være å formidle alle de gode historiene fra bedriftene i regionen, både gjennom magasinet Spenn, hjemmesiden vår og i sosiale medier, sier Ingrid Michalsen.

-  Målet er å nå enda bredere ut med det vi jobber med. Vi skal bli flinkere til å fortelle om alle de ulike prosjektene vi er involvert i, hva som rører seg i medlemsbedriftene våre og hvilke aktører vi samarbeider med.
facebook